Om galleriet

Om Galleri Langager

Galleri Langager er en forening af kunstnere og kunstinteresserede som i fællesskab skaber smukke kunstudstillinger og sjove events.

Vores forening er kendetegnet ved:

  • At alt salg af kunst går ubeskåret til kunstneren som kun betaler et mindre gebyr for at deltage i en udstilling.

  • At udøvende kunstnere får adgang til at deltage i et kreativt netværk med gensidig inspiration og sparring

Foreningen har fra 2017 og til dec 2019 holdt til på adressen Helnæs Byvej 20 på Helnæs. Da bygningerne er blevet solgt i efteråret 2019 ophørte denne mulighed og vi leder nu efter nye lokaler. Indtil det lykkedes vil foreningen afholde forskellige arrangementer rundt omkring i Assens og omegn. Vi har i øjeblikket nogen meget spændende ideer på tegnebrædtet så følg med i vores nyhedsbrev og få en invitation når vi næste gang afholder en kunstevent. 

Historien om vores logo

I efteråret 2018 udskrev vi en konkurrence mellem Galleri Langagers kunstnere om at tegne et nyt logo. Vinderen blev Dorte Boe – og her er hendes historie om hvordan det lille kunstværk blev til.

“jeg fandt min inspiration i et afrikansk symbol Unity in diversity – der oversat betyder forening i mangfoldighed. Det symboliserer præcis vores forenings værdier. I min version af symbolet har jeg søgt at vise vidden i kunsten, nemlig en blyant, en pensel, en ring (smykker), en skål (træ, keramik og decoupageskåle) og G og L fra foreningens navn Galleri Langager.”

Dorte Boe har givet Foreningen Galleri Langager eneret til at benytte dette kunstværk som foreningens logo.

Mød bestyrelsen

Merete G. Poulsen
Bestyrelsesformand

Jacob Lundgaard
Næstformand

Gunvor Kampp
Bestyrelsesmedlem

Dorte Boe
Kasserer

Mir B. Weber
Bestyrelsesmedlem

Henrik Nybo
Bestyrelsesmedlem

Icons made by Freepik from www.flaticon.com