Gaveidé?

Køb bogen "Helnæs set med kunstnerøjne"

Bed to mennesker om en øjenvidneskildring af en bestemt begivenhed, og der vil komme to helt forskellige historier ud af det. Send en flok kunstnere på en rundtur på Helnæs og bed dem formidle deres indtryk – og det vil være umuligt at forudsige, hvad der kommer ud af det.

En række kunstnere viser i denne bog, hvordan de har fortolket Helnæs´s smukke natur og mangfoldige kultur. 

Bogen er fyldt med smukke billeder og små finurlige historier om Helnæs.
Værkerne stammer fra en udstilling på Galleri Langager.

Uddrag fra bogen

Her er højt til himlen og langt mellem husene, stejle klinter og stenede strande, svimlende udsyn fra de høje Bobakker og lange kig, hvor blikket falder til ro over den flade marsklignende Made. Et landskab med drama og bratte skift. Helnæs er helt sig selv.

I oldtiden var Helnæs en ø, og det præger den endnu, som den ligger der med ryggen til Fyn, som den kun ligesom modvilligt forbinder sig med ved den lange, smalle tange, Langøre. Et forbjerg ud i det allestedsnærværende hav, og over det hele dette særlige, intense lys, som lokker naturelskere og kunstnere til. Mange af dem har gennem tiden bosat sig her eller hentet inspiration til deres værker…..

Mærker stenene under mine fødder, som minder mig om, at livets vej er ujævn og kræver opmærksomhed, hvis man ikke skal snuble og miste fodfæste. Jeg føler mig hjemme her. Men jeg føler mig også alene her. Det er på en gang skræmmende og frydefuldt.

Overskuddet fra bogen går til galleriets drift.

Bogens pris: kr. 120,-

Bogen kan købes på galleriet.

Vil du have den tilsendt?
Så bestiller du herunder.
Forsendelsen koster kr. 20,-.

Betaling kan ske til mobilepay eller ved bankoverførsel. Du modtager en mail med betalingsoplysningerne.

Galleri Langager
Det gamle Mejeri
Ryet 13, Helnæs
5631 Ebberup

CVR: 39045656

gallerilangager@gmail.com

Kunst i Det gamle Mejeri