Det sker i august…

Den 31. juli slår Galleri Langager dørene op for hele to nye udstillinger:

Særudstilling

I det ene rum i galleriet vises en særudstilling med et udvalg af Jens Jørgen Poulsens værker fra de seneste 20 år.

Akvarel Jens Jørgen Poulsen, Helnæs Bugt

“Jeg har altid tegnet og malet, og jeg elskede ’tegnetimerne’ som dreng i mellemskolen”, fortæller Jens Jørgen Poulsen.

“Overvejede som ung at forsøge at blive bladtegner, men det blev i stedet en læreruddannelse med musik og formning som liniefag.

Min personlige udfoldelse i billedkunstens verden blev dog mere intens, efter at jeg som 60 årig gik på efterløn/pension, og jeg har på forskellige kurser og undervisningsforløb søgt inspiration til en lidt friere udtryksform, hvor farve og form har fået lov til i højere grad ’selv at bestemme’ – noget med at gribe et utilsigtet forløb på papiret eller lærredet og udnytte dets effekt.

Derfor er en del af mine seneste billeder også ofte malet ’vådt i vådt’. Det gælder naturligvis i akvarel, men også i akrylmaling, hvor den ellers meget pastose farve fortyndes meget og ofte bliver transparent.

”Pensionistbillederne” på udstillingen repræsenterer såvel traditionelle landskabs- og figurbilleder som mere frie halvt abstrakte billeder, deriblandt også nogle gøgleragtige akrylbilleder.”

Augustudstillingen

I resten af galleriet har femten kunstnere fyldt galleriet med malerier, skulpturer, keramik, smykker, stenkunst, tekstiler, papirkunst m.m.

Udstillingen varer fra 31. juli til og med 30. august . Og der er åbent fredag, lørdag og søndag fra kl. 11-16

Vær kreativ med børnene

Der er gode muligheder for at I selv kan være kreativ med børnene – der kan købes små poser med kreative opgaver for kun 25,-. Poserne indeholder materialer og vejledning.

Man kan vælge mellem: en uro med æbler i karton, to forskellige knyttede armbånd, et flettet net, en kat og mus ii karton, og du kan lære at knytte en snor. Og for de helt små er der en sjov sømplade med kulørte elastikker, som kan sættes i mange mønstre

I kan sidde på galleriet og være kreative eller tage det med hjem til en hyggelig eftermiddag
Kan også bruges som gave. 

Cafeen tilbyder...

Midt i galleriet er indrettet en hyggelig lille cafe. Her kan du købe is, iskager, kaffe/the, sodavand, hjemmebagt kage og boller med ost.

Cafeen drives af kunstnerne og af frivillige, og indtægten er med til at støtte galleriets drift.

Så sæt dig med kaffen og kagen og nyd udsigten til kunsten.

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på print
Del på email