Det sker i oktober

Ny spændende kunstudstilling

Oktoberudstillingen er åben d. 12.-20. oktober
– og i den periode har udstillingen åbent hver dag fra kl. 11-16.

Der er i alt 15 kunstnere, der udstiller både billedkunst og kunsthåndværk. Otte af de udstillende kunstnere er nye medlemmer af galleriet og udstiller hos os for første gang. Det er Gunvor Kappel, Jan Thrane Eriksen, Hanna Bjerno, Anette Mahoney, Inge Lise Bugge, Lasse Kaae, Lone Knudsen og Kai Glad. Det smukke akvarelbillede herover er malet af Kai Glad.

De øvrige kunstnere er Lone Maj Nørreløkke, Allan Hansen, Bettina Hesselhoff, Kirsten Hammond Andersen, Willy Hansen, Jan Zinn og Birgit Friis.

Det er altid en af kunstnerne der passer udstillingen – men  er der en bestemt du gerne vil møde så skriv til os, så formidler vi gerne kontakten.

Fri entré.

Vi glæder os til at se dig.

Fernisering lørdag 12. oktober kl. 14-16

Kom og fejr åbningen af udstillingen med os. Vi byder på et glas vin og lidt snacks.

Æblefestival - Sjov for børn og kreative sjæle

Galleriet er en del af Assens Kommunes æblefestival, og i løbet af efterårsferien vil der være flere sjove aktiviteter. Du kan se hvad vi har fundet på her.

Stuekoncert med Fionia Cross - Torsdag 17. oktober kl. 19:30-21:30

Fionia Cross er, som navnet antyder, en smeltedigel af folkemusik fra de engelsktalende lande. En bred vifte af strengeinstrumenter og slagtøj fra hele verden, samt 3 forsangere, gør, at lydbilledet er altid skiftende og spændende.

Fionia Cross giver dig en unik blanding af Irsk, Skotsk, Canadisk og Amerikansk rootsmusik, fremført af 4 kompetente og scenevante musikere – en engelsk og tre danske.

Entré til galleriet er gratis – du bestemmer selv din billetpris til stuekoncerten.

Der vil være mulighed for at købe øl, vand, vin, snack og kaffe og hjemmebagt kage.

LÆS MERE HER…

Fionia Cross

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på print
Del på email