Hurra! så skete det!

Hurra! Så skete det! Den første Stuekoncert på Galleri Langager med FAZE’N’MIR blev en musikalsk kvalitetsoplevelse langt ud over, hvad vi havde forventet.

Når der går et år, fra en god ide undfanges til den bliver virkelighed – og det så viser sig at blive en succes, kan det altså være svært at få armene ned af begejstring.

Det var en udsøgt nydelse at opleve tre virkelig dygtige musikere og sangere Mir Weber, Henrik Nybo og Jesper Nordam forløse forventningerne i stemningsfuld og intens fortolkning af egne (og et enkelt af Bob Dylan; I Shall be released) kompositioner, tilføjet Henrik Nybos personlige talk mellem numrene. De synger ganske enkelt hamrende godt, og især Mir har evnen til at lade stemmen indgå som ekstra instrumentering i den harmoniske fremførelse.

Vi var 35 tilstede i den hyggelige cafe og kunne med lidt god vilje have undt endnu flere denne enestående musikalske oplevelse. Ikke bare 35 tilstedeværende men 35 koncentrerede, lyttende, medlevende, grinende og ind imellem alvorlige tilskuere, der i to lyksalige timer kunne få lov at glemme alt om dårligdomme, dosmersedler og voksne børn, der alligevel ikke hører efter og som endte med at give stående applaus.

Jeg er avisnarkoman og derfor velorienteret om tidens diskussion om al for megen snak under diverse koncerter og festivaler. Glem alt om snik-snak på Galleri Langager. Her var opmærksom lytning fra først til sidst.

Hvilken dejlig oplevelse! Tak til Mir, Henrik og Jesper. Jeres koncert vil stå som en milepæl i Galleri Langagers forhåbentlig meget lange historie.

Der bliver noget at leve op til når VAEV gæster Galleri Langager torsdag d. 8. august kl. 19:30.

Jacob Lundgaard

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på print
Del på email